DE PRAKTIJK  *

Als voorgangersechtpaar van een gemeente hadden wij het verlangen om ons geloof meer praktisch te maken. Om dat te verwezenlijken zijn wij in 2015 met christengemeente de verbinding in Vlagtwedde gestart.

 

Naast gemeentewerk hebben wij ook een aantal jaren het kledingproject ‘gaaf goed’ gerund. Wij hebben, als door een wonder van God, 5 jaar lang gebruik mogen maken van een prachtig gebouw voor al onze activiteiten: zondagse diensten; bidstonden; kringenwerk; ouderenwerk, kledingproject; ontmoeting; Alpha cursus; Bijbelstudies enz.

 

Door het wegvallen van de huisvesting vanaf november 2020 en de corona maatregelen, werden wij genoodzaakt om te zoeken naar een andere manier van werken. Dit doen wij nu meer op individuele basis. Met het kledingproject gaan wij in de blokhut bij ons thuis op kleinere schaal en op een andere manier verder. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk van contacten opgebouwd die wij op deze manier kunnen onderhouden.

 

Sinds begin 2020 hebben wij een nieuw project: “brood-nodig”. Dit houdt in dat wij wekelijks brood, en soms groente en fruit, brengen bij mensen thuis. Op deze manier komen we bij een aantal ‘over de vloer’ en kijken wij hoe - en of wij hen ook op een andere manier kunnen helpen. Wij hebben zo veel gelegenheden om de liefde van God te verspreiden. 

 

Onze dagen zijn ruimschoots gevuld met allerlei werkzaamheden. Er is geen dag hetzelfde, elke dag is een geschenk! Wij genieten volop van het werk wat wij voor de Heer mogen doen.

 

* voor uitleg zie menu - DE BIJBEL - Wat zegt de Bijbel over

Financieel steunen

© 2021 Eveze.nl All Rights Reserved.