DE REIS *

Wij zijn Joop en Rennie Fijnvandraat, beide geboren en getogen in Friesland. Wij komen allebei uit een christelijk gezin en zijn zelf op jonge leeftijd christen geworden. We zijn in 1978 getrouwd en ouders geworden van 3 prachtige kinderen. We hebben er 2 lieve schoondochters bij gekregen en  inmiddels zijn we grootouders van 4 kleinkinderen en is er weer 1 op komst!  Wij zijn geweldig trots en blij met ons gezin!

 

Onze eerste allerbelangrijkste keus was toen we besloten om christen te worden, dit was voor ons allebei een individuele keus. Jaren later, in 2005, we waren heel primitief op vakantie in Italië, waar we onze tweede belangrijke keus samen maakten: het roer gaat om, wij willen de rest van ons leven de Here dienen! Niet wetend wat dit tot gevolg zou hebben…..

 

In dat jaar is Joop gestart met een studie theologie, heeft hij zijn werkcarrière achter zich gelaten en Rennie werd kostwinner. Wij wilden anders gaan leven en maakten radicale keuzes: we zetten ons huis te koop; verkochten 1 auto enz. Achteraf gezien, hebben wij vier jaar nodig gehad om los te komen van alles en de Heer heeft die periode gebruikt om ons klaar te maken, te “kneden en vormen” voor Zijn plan met ons.

 

In 2009 waren wij klaar en bereid om ons leven helemaal in dienst van de Heer te stellen en riep Hij ons om te verhuizen naar Oost Groningen – Vlagtwedde. Onze kinderen waren al volwassen en woonden al zelfstandig, dus gingen we samen op weg naar een nieuwe maar voor ons onbekende toekomst. Wij mochten zes jaar, als voorgangersechtpaar, een Baptistengemeente dienen waarna wij in 2015 een sterk verlangen kregen om met onze onderneming eveze.nl verder te gaan in Vlagtwedde.

 

* voor uitleg zie menu - DE BIJBEL - Wat zegt de Bijbel over

Financieel steunen

© 2021 Eveze.nl All Rights Reserved.